Espanyol

Aguirre recupera Víctor Sánchez i Stuani per a la visita a Saragossa i descarta Tejera, Galán i Rui Fonte

L'Espanyol ha fet aquest divendres un últim entrenament abans de viatjar cap a Saragossa. Després de la sessió preparatòria, Javier Aguirre ha donat la llista de convocats, on destaquen les novetats de Víctor Sánchez i Stuani, ja recuperats de les seves molèsties físiques. En canvi, el tècnic mexicà ha descartat per decisió tècnica Tejera, Galán i Rui Fonte, a més de Joan Verdú, baixa per sanció.

Actualitzat
L'Espanyol ha fet aquest divendres un últim entrenament abans de viatjar cap a Saragossa. Després de la sessió preparatòria, Javier Aguirre ha donat la llista de convocats, on destaquen les novetats de Víctor Sánchez i Stuani, ja recuperats de les seves molèsties físiques. En canvi, el tècnic mexicà ha descartat per decisió tècnica Tejera, Galán i Rui Fonte, a qui el club ja li ha comunicat que es busqui equip perquè no compten amb ell, a més de Joan Verdú, baixa per sanció.

La presència de Víctor Sánchez, que es va perdre l'últim partit de Lliga contra el Mallorca per lesió, és especialment important aquesta jornada en què l'Espanyol no podrà comptar amb Verdú, sancionat.

La resta dels 19 convocats per jugar a Saragossa és la següent: Javi López, Petrov, Capdevila, Colotto, Simao, Cristian Gómez, Christian Alfonso, Víctor Álvarez, Germán, Mattioni, Raúl Rodríguez, Forlín, Baena, Sergio García, Longo, Kiko Casilla i Héctor Moreno. A la llista també destaca l'absència de Cristian Álvarez, que continua sense recuperar-se d'unes molèsties musculars.

Aguirre: "A Verdú el trobarem a faltar"

Amb Javier Aguirre i el perfil més agressiu de l'equip, la baixa de Verdú és sensible, però no tan decisiva per al joc blanc-i-blau. El tècnic, però, no ha volgut explicar com omplirà el seu buit. "El trobarem a faltar. Però així és el futbol quan et jugues la vida", ha comentat.

Per completar el seu cicle resurreccions, a Aguirre li falta sumar un triomf fora de casa. I per aconseguir-ho a La Romareda, escenari que coneix perfectament ja que va dirigir el conjunt aragonès, el mexicà tornarà a fonamentar-ho tot en la intensitat i la màxima implicació. "Anirem a Saragossa amb la intenció de mantenir la línia ascendent. Volem jugar amb molta intensitat", ha avisat.

Aguirre ha celebrat que l'afició torni a donar suport als jugadors, després de la bona ratxa de resultats des de la seva arribada a la banqueta. "Estic molt content amb l'afició perquè s'ha anat enganxant amb l'equip", ha afirmat. Per últim, sobre la situació de Cristian Álvarez, lesionat des de fa gairebé dos mesos, l'entrenador blanc-i-blau ha avançat que esperava poder comptar amb ell a partir de la pròxima setmana, per "treballar amb el grup".
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut