Així ha quedat una de les rodes del cotxe que conduïa Agüero després de l'accident (10aguerosergiokun)
Futbol internacional

Agüero surt il·lès d'un accident de trànsit quan es dirigia a l'entrenament del Manchester City

El davanter argentí ha penjat una imatge que mostra els danys en la roda davantera dreta del vehicle que conduïa i un comentari per treure imprortància a la situació: "Qué linda mañanita."

Actualitzat

El davanter argentí del Manchester City Sergio Agüero ha sortit il·lès d'un petit accident de trànsit quan es dirigia en cotxe a les instal·lacions del club anglès per entrenar-se amb els seus companys.

El "Kun" ha difós a través de les xarxes socials una imatge que mostra els danys en la roda davantera dreta del vehicle que conduïa i un comentari per treure-li ferro a la situació: "Que linda mañanita".

El davanter argentí no ha necessitat assistència mèdica i ha participat amb normalitat en la sessió preparatòria pel pròxim partit de la Premier League que el City disputarà dissabte contra el Crystal Palace a Selhurst Park.

Agüero ja va patir un accident al setembre de 2017 a Amsterdam després d'assistir a un concert de Maluma en el seu dia lliure. Llavors el davanter va patir la fractura d'una costella en xocar contra un pal el taxi que el traslladava a l'aeroport per tornar a Manchester.

Anar al contingut