Àfrica Zamorano durant els Jocs Olímpics
Natació

Àfrica Zamorano serà als Jocs Olímpics de París

Seran els tercers Jocs per a la nedadora del CN Sant Andreu, que ja va ser olímpica a Rio 16 i Tòquio 20

Redacció Esport3Actualitzat

Àfrica Zamorano ja té el bitllet per als Jocs Olímpics de París. L'ha aconseguit aquesta tarda en els 200 esquena del Campionat d'Espanya de Palma. La barcelonina ha estat la més ràpida a les sèries classificatòries del matí, però dues nedadores més també havien fet la mínima.

Així que a la tarda s'han hagut de disputar els dos bitllets olímpics entre tres nedadores. I han estat per a Zamorano, que anirà als seus tercers Jocs, i per a Carmen Weiler. La mallorquina de 17 anys Estella Tonrath n'ha quedat fora.

La nedadora del CN Sant Andreu va ser olímpica a Rio 16 i Tòquio 20.

Mínima per a París

Es va quedar a les portes de classificar-se per als Jocs en els 100 metres esquena i no volia tornar a ensopegar en els 200. Amb un temps de 2:09:57, Àfrica Zamorano ha aconseguit la mínima olímpica en les sèries classificatòries de l'Open d'Espanya de natació, que s'han disputat aquest dijous al matí a Palma. En circumstàncies normals això ja li valdria el bitllet per a París.

Però en aquesta prova hi ha una gran competència i dues nedadores més Carmen Weiler (2:09:60) i Estella Tonrath (2:09:97), també han superat el requisit que marca World Aquatics, de 2:10:39, per anar als Jocs. Són tres mínimes per a, només, dues places olímpiques, així que tot s'ha hagut de decidir a la final d'aquesta tarda.

 

 

ARXIVAT A:
Jocs Olímpics
Anar al contingut