Un radical del Niça intenta agredir Dimitri Payet (REUTERS)
FUTBOL INTERNACIONAL

El govern francès vol sancions dures contra els responsables de la batussa al camp del Niça

Seguidors ultres van envair el camp per agredir els jugadors de l'Olympique de Marsella

Redacció Esport3Actualitzat

El govern francès vol sancions dures contra els responsables d'haver envaït el camp del Niça per agredir els jugadors de l'Olympique de Marsella. La ministra francesa d'Esports, Roxana Maracineanu, ha anunciat que hi haurà sancions exemplars pel que considera "una línia vermella que s'ha traspassat".

La Fiscalia avisa que poden caure fins a tres anys de presó

La Fiscalia de Niça ha anunciat que s'ha obert una investigació contra els ultres responsables de la batussa. L'organisme ha explicat que s'arrisquen a una pena de fins a tres anys de presó i una multa de 45.000 euros. Alguns seguidors radicals del Niça haurien comès delictes de:

"Entrada en un terreny de joc impedint el funcionament normal, llançament d'objectes, ús del mobiliari com a projectil i per degradacions greus i violentes durant un torneig esportiu."

Uns fets que s'han convertit en vergonya nacional

Era el minut 74 de partit a l'Allianz Riviera quan un grup d'aficionats de l'equip local va envair el camp per agredir els jugadors de l'Olympique de Marsella. Tot va començar quan Dimitri Payet va rebre l'impacte d'una ampolla a l'esquena en un moment en què s'havia acostat a la línia de fons.

 

El jugador francès, que es va queixar de l'impacte, va llançar l'objecte cap a la grada. Tot seguit, els radicals del Niça van saltar al terreny de joc per atonyinar els jugadors de l'equip rival.

La irrupció dels radicals també va propiciar que es generés una batussa entre els futbolistes dels dos equips. L'àrbitre es va veure obligat a suspendre temporalment el partit.

Els jugadors mostren les seves ferides

Després de l'incident, els jugadors de l'Olympique de Marsella van ensenyar les ferides provocades per les agressions dels aficionats radicals.

Imatge de les ferides de dos jugadors del Marsella
Imatge de les ferides de dos jugadors del Marsella

Una de les més cridaneres és la marca a l'esquena de Dimitri Payet, provocada per l'impacte de l'ampolla que li tiren des de la grada.

Anar al contingut