Aficionats del Cadis animant el seu equip al camp de l'Alcorcón
Futbol

Aficionats del Cadis haurien viatjat amb els autobusos del PP a Madrid per veure el partit del seu equip a Alcorcón

Segons ha explicat la periodista Paula del Fraile al programa "Arusitys", de La Sexta, alguns seguidors del conjunt andalús van explicar aquest fet i el club gadità no ho ha admès, però tampoc ho ha negat

Actualitzat

Alguns aficionats del Cadis van aprofitar els autobusos que el PP local va organitzar per anar a la manifestació convocada diumenge a la plaça de Colon de Madrid per viatjar gratis a la capital espanyola i poder anar a veure el partit del seu equip a Alcorcón. Segons ha explicat la periodista Paula del Fraile al programa "Arusitys" de La Sexta, alguns seguidors del conjunt andalús van explicar aquest fet. El club gadità no ho ha admès, però tampoc ho ha negat.

En declaracions al diari 'Lavozdelsur.es', un representant de les penyes del Cadis ha dit que li sembla "estrany viatjar amb la dreta encara que sigui gratis", ja que l'afició gaditana té fama de ser d'esquerres. "Però podria dir, «Qui sap»".

El partit es va jugar a Alcorcón, població propera a Madrid, a les 12 del matí, la mateixa hora de la manifestació convocada per PP, Ciutadans i Vox, i aficionats gaditans van fer broma sobre aquest tema a les xarxes socials.

Anar al contingut