Adrien Rabiot
Adrien Rabiot en una imatge d'arxiu
Barça

Adrien Rabiot s'acosta al Barça un cop confirmada la seva marxa del París Saint-Germain

El París Saint-Germain ja no compta amb ell després de no haver-lo pogut renovar, i el Barça pot negociar a partir de l'1 de gener per incorporar-lo sense pagar traspàs

Xavier LemusActualitzat

Adrien Rabiot està cada cop més a prop del Barça. El club blaugrana ja va intentar fitxar-lo aquest estiu passat però aleshores les negociacions es van trencar. A partir de l'1 de gener, el jugador queda lliure per negociar amb qui vulgui, després de no renovar amb el PSG. I la prioritat del francès sembla que és clara: vol aterrar al Camp Nou.

Rabiot ja ha desaparegut oficialment de les alineacions del PSG. En el partit de la Copa de la Lliga, a Orleans, el migcampista va quedar fora de la convocatòria. El conjunt parisenc dona per trencades les negociacions per a la seva renovació; han decidit que en la situació actual no compten amb ell per al que queda de temporada.

El PSG intentarà forçar un traspàs en el mercat d'hivern, però la intenció del jugador és quedar lliure per decidir el seu futur a l'estiu. Això vol dir que, a partir del gener, el Barça pot negociar directament amb ell per tancar la seva incorporació.

El conjunt blaugrana ja fa temps que havia contactat amb el seu entorn i estava esperant que la seva sortida fos definitiva. L'oferta barcelonista no serà l'única que rebrà, però ell sempre s'ha mostrat molt interessat a venir al Camp Nou. A banda de Rabiot, l'àrea esportiva continua pendent de De Jong. Fa uns dies van parlar amb el seu representant i, malgrat que encara no hi ha cap acord, li van transmetre que el migcampista de l'Ajax és una de les prioritats de la llista de fitxatges.

Anar al contingut