Adrien Rabiot
Adrien Rabiot
Futbol internacional

Adrien Rabiot es planteja denunciar el PSG per haver-lo apartat del primer equip

El migcampista francès ha demanat ajuda a la comissió jurídica de l'LFP per denunciar la seva situació professional i reclamar ajuda legal per si s'estiguessin vulnerant els seus drets laborals.

Actualitzat

Adrien Rabiot s'està plantejant la possibilitat de denunciar el PSG després d'haver estat apartat de la disciplina del primer equip per haver-se negat a renovar el seu contracte, que s'acaba el 30 de juny. El migcampista francès, que ja pot negociar lliurement el seu futur amb qualsevol altre equip, ha visitat aquest dilluns la seu de la Lliga Professional Francesa per rebre assessorament jurídic i prendre una decisió per canviar la seva situació actual.

Rabiot ha demanat ajuda a la Comissió Jurídica de la LFP per denunciar la seva situació professional i reclamar ajuda legal per si s'estiguessin vulnerant els seus drets laborals.

Rabiot no va anar a l'"stage" que va fer el PSG a Doha amb la resta dels seus companys al·legant problemes personals, i la junta directiva del PSG va decidir que s'entrenés durant tres dies amb el filial. Tot i la decisió d'apartar-lo, el tècnic del PSG, Thomas Tuchel, hauria demanat reconduir el conflicte i fer marxa enrere per poder comptar amb el futbolista fins a final de temporada.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut