Barça

Adriano s'estarà entre 7 i 10 dies de baixa després de lesionar-se amb el Brasil

Males notícies per al FC Barcelona. El brasiler Adriano Correia, que no va poder participar en l'últim partit de la seva selecció per unes molèsties al bíceps femoral de la cuixa esquerra, s'haurà d'estar entre 7 i 10 dies de baixa després de confirmar-se que té un petit trencament a la zona. Adriano, doncs, és baixa segura per al partit de dissabte davant el Saragossa i per al del dimecres següent, de la Lliga de Campions, a San Siro davant el Milan, que serà transmès en directe per TV3.

Actualitzat
De mica en mica van tornant els internacionals del Barça. Aquest matí ho han fet els brasilers. Dani Alves, que té festa, no ha aparegut per la Ciutat Esportiva. Qui sí que ho ha fet és Adriano, que s'ha posat en mans dels metges per avaluar els problemes que arrossega al bíceps femoral de la cama esquerra. El brasiler té un trencament fibril·lar i estarà de 7 a 10 dies de baixa.

Aquestes tornades no han canviat gens el gruix de jugadors amb què ha comptat avui Guardiola per preparar el partit de dissabte a l'estadi contra el Saragossa. Pinto, Fontàs, Maxwell i Keita han compartit entrenament amb els jugadors del B.

Nova fase per a Afellay

Ibrahim Afellay ha començat una nova fase en la recuperació de la seva lesió. Des d'avui, el davanter s'instal·la a la Ciutat Esportiva, on anirà fent preparació específica fins al moment d'incorporar-se al grup.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut