Barça

Adriano es retira de l'últim entrenament del Brasil amb molèsties al bíceps de la cuixa esquerra

Adriano Correia es pot convertir en l'última víctima del "virus FIFA" al Barça. El jugador brasiler es va haver de retirar de l'últim entrenament de la seva selecció per unes molèsties musculars al bíceps femoral de la cuixa esquerra i no jugarà l'amistós d'aquest dimarts contra Egipte a Doha. D'altra banda, el xilè Alexis Sánchez ara té molèsties a l'addductor, s'entrena al marge del grup i és dubte per al partit davant el Paraguai de classificació per al Mundial. Mentrestant, el Barça torna avui als entrenaments amb només tres jugadors disponibles del primer equip, Pinto, Maxwell i Fontàs, a causa dels compromisos internacionals de les seleccions.

Actualitzat
El defensa del Barça Adriano Correia es va fer una lesió muscular a la cuixa esquerra a l'entrenament amb la selecció brasilera, que prepara l'amistós contra Egipte a Doha. Adriano, que no va poder completar la sessió, és baixa per a aquest partit. A més d'Adriano, Alves també està convocat amb la selecció brasilera i es preveu que disputi el partit amistós entre les seleccions brasilera i egípcia.

D'altra banda, el xilè Alexis Sánchez es va entrenar al marge de cara al partit de classificació per al Mundial de la setmana que ve contra el Paraguai. El blaugrana ja es va perdre el partit contra l'Uruguai per unes molèsties que sembla que han tornat a aparèixer.

Tornada a la feina amb només tres disponibles

Després d'un cap de setmana de descans, avui torna l'activitat al primer equip del Barça. Això sí, amb moltes baixes. Pep Guardiola només podrà comptar amb tres jugadors del primer equip: Pinto, Maxwell i Fontàs. I és que, a banda d'Afellay i Pedro, que encara estan lesionats, els altres estan convocats amb les respectives seleccions.

Tant avui com dimarts, el tècnic del primer equip ha previst unes sessions que començaran a les 11 del matí i on els tres disponibles s'exercitaran amb els jugadors del filial. Serà a partir de dimecres quan ja començaran a arribar els diferents jugadors i Pep Guardiola podrà començar a preparar el pròxim partit de Lliga amb tots els efectius.
Anar al contingut