Futbol

Adriano, disposat a escoltar ofertes per deixar el Barça a partir de l'estiu

Conscient que sota les ordres de Luis Enrique la seva participació ha baixat en comparació amb altres temporades, el jugador del Barça Adriano Correia ha obert la porta a escoltar ofertes quan acabi la present temporada.

Actualitzat

El lateral blaugrana confia a disposar de "més minuts" en el que queda de curs per "poder gaudir amb els seus companys" i s'ha posat a disposició del seu tècnic per ocupar la banda dreta en cas que el seu compatriota Dani Alves no renovi.

"Si en un futur hi ha propostes és clar que les escoltaré al costat del meu representant, però de moment fins al final de temporada vull pensar en el Barça i gaudir amb l'equip per guanyar títols", ha explicat el jugador en roda de premsa.

Adriano, que va començar amb mal peu la temporada per uns problemes cardíacs, assegura trobar-se "molt bé" i s'entrena amb l'objectiu de disposar de més minuts. "Jo sempre estic motivat, però és clar que estic enfadat per no poder jugar més, com qualsevol jugador. En els entrenaments intento donar el màxim de mi mateix per ser titular. Espero tenir moltes més opcions d'aquí a final de temporada."

Sobre la situació del seu amic Dani Alves, que acaba contracte a final de temporada, ha opinat que el renovaria: "Ell vol seguir i jo el renovaria per l'amistat que li tinc, pel futbolista."

S'ofereix com a lateral dret

En tot cas, Adriano també es posa a disposició de Luis Enrique per jugar en la posició de lateral dret si Alves marxés, més encara tenint en compte que el Barcelona no podrà fitxar per la sanció interposada per la FIFA fins al desembre. "Estic a disposició per al que faci falta. Si Dani (Alves) se'n va serà una llàstima per a nosaltres i per a l'equip, però si és així estic a disposició per jugar de lateral dret", ha afegit.

Sobre la situació de l'equip, que encadena onze victòries consecutives, Adriano s'ha mostrat optimista: "Nosaltres estem feliços pel rendiment que estem donant. Era el que volíem, estem gaudint en cada partit i ara cal seguir amb la feina. Estem aconseguint els bons resultats i el bon futbol una altra vegada."

Una millora que també ha repercutit en el nivell de Leo Messi, un jugador que, segons Adriano, "tira el carro" i ajuda que l'equip "es posi les piles".

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut