Barça

Adriano, Alexis i Mascherano arrosseguen molèsties musculars i són dubte per jugar contra el Saragossa

El "virus FIFA" torna a atacar el Barça. Diversos jugadors blaugranes tenen lesions musculars derivades dels enfrontaments que han disputat amb les seves seleccions. El problema encara es pot agreujar, ja que, entre avui i demà, es jugaran més partits amb participació de futbolistes del Barça. El pitjor del cas és que alguns d'aquests partits només tenen com a finalitat recaptar fons per a les federacions. En canvi, el Barça, com altres equips, es veurà obligat a prescindir d'alguns jugadors la pròxima jornada. Mascherano, Alexis i Adriano tenen problemes musculars. El brasiler, que no disputarà l'enfrontament d'aquesta tarda contra Egipte, es farà unes proves demà al matí que en determinaran l'abast de la lesió.

Actualitzat
Maxwell, Pinto, Fontàs... i Keita. El malià ha estat el primer internacional a incorporar-se després dels partits de seleccions, però, tot i això, els entrenaments s'han reprès amb el filial, perquè amb només quatre jugadors del primer equip, poca feina hauria pogut fer Josep Guardiola. La resta, escampats per mig món. Demà s'incorporaran Cuenca i Thiago, i dimecres ho faran els brasilers, Alves i Adriano. En el cas d'Adriano ja se sap que no jugarà aquesta nit a Qatar per molèsties als isquiotibials de la cama esquerra, i els metges l'esperen demà per fer-li proves i comprovar-ne l'estat.

Dijous tornaran la resta de jugadors, com Mascherano, que ahir també es va entrenar al marge amb la selecció argentina després d'haver acabat amb molèsties el partit contra Bolívia. El tercer internacional amb problemes físics és Alexis Sánchez. El xilè no va jugar per precaució contra l'Uruguai, i encara no està clar que ho faci demà contra el Paraguai.

Fins dijous, Guardiola no podrà comptar amb tots els seus homes per començar a preparar el partit contra el Saragossa. El que ha fet avui ha estat xerrar una estona llarga amb Eusebio Sacristán de futbol i de tàctiques. Avui es compleixen cinc anys clavats del dia que va anunciar el seu adéu com a futbolista i pocs es podien imaginar, ell el primer, que cinc anys després seria l'entrenador del Barça amb el millor currículum de la història.

Retirada de les xarxes de protecció

Encara en clau blaugrana, aquest dilluns han començat les tasques de retirada de les xarxes de seguretat que hi havia darrere de les porteries del Camp Nou. Aquestes xarxes tenien com a finalitat evitar el llançament d'objectes al terreny de joc. La junta directiva ha interpretat que l'actitud cívica i modèlica dels aficionats culers feia innecessària la presència de les xarxes i les ha retirat. Aquesta mesura facilitarà la visió dels partits a centenars d'aficionats.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut