Futbol

Adrián Embarba: "Veig un grup increïble, la gent està molt implicada"

El davanter madrileny del RCD Espanyol es mostra molt optimista després dels primers entrenaments de grup

Redacció Esport3Actualitzat

Una vegada acabades les sessions d'entrenaments individuals, l'equip que dirigeix Abelardo ha començat amb les sessions en grup. El davanter de l'Espanyol Adrián Embarba ha expressat, als mitjans oficials del club, la seva il·lusió per aquest retorn.

"Tenia moltes ganes de tornar a ajuntar-me amb els meus companys, d'entrenar-me, de sentir-me futbolista, de tornar a la rutina del dia a dia. Després de tants mesos a casa estem amb ganes i molta il·lusió."

Embarba reconeix la duresa de la situació, sobretot per a ell que ho ha passat sense la seva família.

"És una cosa que mai t'imagines que pugui passar. És una situació força difícil veient la quantitat d'infectats i de morts i, a més a més, en el meu cas, estant lluny de la família. És el més difícil que he portat perquè sóc un noi molt familiar, proper als meus amics."

El davanter madrileny destaca la força del grup com una de les claus més importants per aconseguir el gran objectiu de l'equip.

"No sé com estaran els altres equips de LaLiga, ens centrem en nosaltres mateixos. Veig un grup increïble, la gent està molt implicada, cadascú s'exigeix més que l'altre aquests dies en els entrenaments i això ens portarà a aconseguir el que volem."

I per últim, ha enviat un missatge optimista a l'afició perica.

"També és una situació rara i difícil per a ells. Dir-los que ens hi deixarem la pell, que l'equip està molt compromès. Els trobarem molt a faltar. Vull transmetre'ls que estaran molt orgullosos de nosaltres i que ens deixarem més del 100 per 100 per aconseguir-ho."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut