Adrià Pedrosa, durant la roda de premsa d'aquest dimecres
Espanyol

Adrià Pedrosa: "Em va costar adaptar-me al primer equip, però a poc a poc en vas aprenent"

El jove lateral esquerre de l'Espanyol ha valorat molt positivament els minuts que li ha donat aquest any Rubi, encara que no n'hagin estat gaires, i ha reconegut que el salt de Segona B a Primera és força gran

Actualitzat

La primera temporada de Rubi a l'Espanyol ha suposat el debut de diversos jugadors del filial amb el primer equip. Aquest dimecres, després de l'entrenament a la Ciutat Esportiva, ha parlat un d'ells, el lateral esquerre Adrià Pedrosa.

Pedrosa, des que va ser reclamat del filial a l'inici d'aquesta temporada, ha jugat poc més de 100 minuts a la Lliga i una mica més de 200 a la Copa, seguint els passos d'altres companys com Àlex López, Javi Puado o Lluís López, que també s'han estrenat aquesta temporada amb el primer equip. Pedrosa, de 20 anys, ha valorat molt positivament els minuts que li ha donat aquest any Rubi, encara que no n'hagin estat gaires.

"Des del principi tampoc sabia que acabaria en aquesta situació perquè soc jugador del filial i sempre haig d'estar preparat per si haig de tornar, però les circumstàncies han estat sempre positives i ha pogut jugar bastant en la Copa i en lliga ja vaig debutar contra el Betis i he tingut alguns minuts més que m'estan donant molta confiança."

El lateral del planter blanc-i-blau reconeix, però, que el salt de Segona B a Primera per a un jugador jove és força gran i que li ha costat adaptar-se a les dinàmiques de treball.

"És un món que canvia totalment de passar de l'any passat de Tercera a Primera, sobretot el nivell futbolístic que hi ha i l'exigència dels entrenaments. Només pujar al primer equip, personalment em va costar adaptar-m'hi perquè hi ha molta diferència, els jugadors tenen molta qualitat, però a poc a poc vas aprenent coses, petits detalls i al final et vas adaptant."

Els blanc-i-blaus s'entrenaran encara fins divendres abans de tenir el cap de setmana de descans. Aquest dijous ho faran a porta tancada a l'estadi de Cornellà-El Prat.

Anar al contingut