Handbol

Adrià Figueras s'acomiada telemàticament del BM Granollers

Mentre molts esports planifiquen el retorn a l'activitat, altres com l'handbol es troben amb vacances sobtades, un cop les federacions han donat la temporada per acabada

Mireia Vicente DíezActualitzat

Temporada acabada, i cicle tancat. Difícil emocionalment per a jugadors com l'Adrià Figueras. Marxa a jugar al Nantes, de la lliga francesa, i el comiat de companys i afició ha hagut de ser virtual.

Fa molta pena no poder acomiadar-me a la pista que és on a tots els jugadors ens agrada fer-ho. I no poder agrair al club, als aficionats, als  entrenadors, als companys els sis anys que he passat aquí a Granollers i lo feliç que he sigut aquí jugant a handbol. Estem en contacte a través de videotrucada amb els companys, amb els entrenadors. És extrany haver d'acomiadar, haver de tancar una temporadada a través de l'ordinador."

Una setmana abans del confinament, les jugadores del KH7 celebraven la classificació per a les semifinals de la Challenge Cup. I la capitana, Kaba Gassama, entrava en la convocatòria de la selecció espanyola per buscar plaça per als Jocs de Tòquio. Moment dolç, potser el millor fins ara de la seva carrera, tallat en sec per la pandèmia.

"Al principi em vaig quedar una mica descol·locada perquè no m'imaginava  tot això. En tenia moltes ganes i em feia molta ilusió poder jugar una semifinal europea i jugar un preolímpic amb la selecció."

Com per a la Kaba i l'Adrià, la temporada s'ha acabat per als 458 jugadors del club. Toca fer pinya i treballar pel futur, per això el club ha llançat la campanya #Tornarem, a través de les xarxes socials.

 

ARXIVAT A:
BM Granollers
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut