Barça

Adeu i fins aviat, Camp Nou

Des del club s'ha demanat als aficionats que vagin al Barça-Mallorca vestits amb samarretes i bufandes blaugranes perquè l'estadi sigui un mosaic

Laura BruguésActualitzat

Els seguidors del Barça es faran avui les últimes fotografies al Camp Nou. Avui és el dia del comiat de l'estadi amb un "fins aviat" i, per això, des del club s'ha demanat als aficionats que vagin al partit vestits amb samarretes i bufandes perquè el Camp Nou sigui un mosaic blaugrana.

El Barça-Mallorca s'acabarà amb una gran festa de comiat de l'estadi. Quatre dies després, l'1 de juny, ja començaran les obres de remodelació a càrrec de l'empresa turca Limak. A finals de l'any passat ja es va enderrocar una part de la tercera graderia.

Per les obres de l'Espai Barça, la temporada que ve hi haurà el trasllat a Montjuïc i la tornada al Camp Nou està prevista el novembre del 2024, tot i que no serà amb l'aforament complet.

El nou Camp Nou tindrà més localitats, un total de 105.000 seients, i totes les grades estaran sota cobert. La previsió és que les obres estiguin acabades el 2026, ja amb l'aforament complet.

ARXIVAT A:
Espai Barça
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut