Adel Mechaal amb la medalla de plata de cros
Atletisme

Adel Mechaal es penja la medalla de plata en el Campionat d'Europa de cros

El guanyador de la prova ha estat el turc d'origen kenià Kaan Kigen Özbilen. L'equip espanyol també s'ha classificat segon, després de Turquia

Actualitzat

L'atleta de Palamós Adel Mechaal s'ha penjat la medalla de plata en el Campionat d'Europa de cros, que aquest any s'ha fet a Samorin, Eslovàquia. Aquesta ha estat la segona medalla de l'atleta en la competició, després de guanyar el bronze fa dos anys, i és la quarta medalla europea, comptant les dues que ja té en pista (subcampió de 5.000 a l'aire lliure i campió de 3.000 en sala).

El guanyador de la prova ha estat el turc d'origen kenià Kaan Kigen Özbilen. A mitja carrera, de 10.180 metres, Mechaal s'havia quedat sol al capdavant amb tres britànics: Andrew Butchard, Ben Connor i Dewi Griffiths, però aquest últim s'ha retirat lesionat. Özbilen, subcampió d'Europa de mitja marató, ha superat Mechaal en l'últim 500. 

Dani Mateo (vuitè), i el català Ayad Lamdassem (desè) han puntuat per l'equip espanyol, que també ha guanyat la plata en la competició per equips darrere de Turquia. La Gran Bretanya ha tancat el podi. 

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut