Mechaal pateix però aconsegueix el bitllet per a la final dels 3.000
Mechaal, crític amb la Federació Espanyola (Miguélez / @atletismoRFEA)
Atletisme

Duríssima crítica d'Adel Mechaal a la Federació Espanyola

Mechaal ha assenyalat la Federació pel seu baix rendiment al Mundial: "M'han fotut sis mesos de feina"

Redacció Esport3Actualitzat

Adel Mechaal, setè a la final de 3.000 metres dels Mundials de Belgrad en pista coberta, ha atribuït el resultat a l'acumulació de cansament i la falta de son amb què ha arribat a la cursa decisiva per les medalles:

 

Mechaal ha criticat la Federació Espanyola d'Atletisme pel seu baix rendiment en aquests Mundials. El català ha disparat amb bala:

"Els últims quatre dies abans del campionat van ser terribles. La Federació Espanyola hauria d'ajudar una mica més al rendiment en lloc de prioritzar la imatge."

"Jo fa quatre dies que no paro i sento que he perdut una oportunitat increïble."

L'atleta va proposar anar d'Istanbul a Belgrad directament, però abans va haver de passar per Madrid a requeriment de la Federació Espanyola. A més, va passar per Munic abans d'arribar a la destinació final.

"Diumenge vaig fer un dels millors entrenaments de la meva vida. Però vaig tenir viatge dilluns, després PCR, acte institucional, onze hores de viatge, control antidopatge..."

L'atleta, gairebé entre llàgrimes, ha insistit molt en la seva falta de descans:

"Si explico les hores que he dormit en els últims quatre dies han estat potser 20 hores de merda, em fa molta ràbia. És el que realment em destrossa, venia en una forma increïble... però sense dormir és impossible."

"He fet un viatge de 36 hores Istanbul-Madrid-Zuric-Belgrad perquè calia viatjar amb l'equip. He treballat sis mesos per a aquest dia i m'ho han fotut. Em fa molta ràbia."

Anar al contingut