Girona

Aday Benítez: "Espero tornar en un o dos mesos"

El defensa del Girona confessa que el pitjor de la seva recuperació ja ha passat, però es mostra prudent de cara al seu retorn als terrenys de joc

Actualitzat

El jugador del Girona, Aday Benítez, ha estat el protagonista en un acte solidari en el seu poble, Sentmenat. En ple procès de recuperació de la llarga i complicada lesió, el lateral blanc-i-vermell comença a veure cada dia més a prop el dia del seu retorn, això sí, amb prudència:

"Ja anem cap als quatre mesos de recuperació. Estic avançant però la lesió és complicada i hem de ser pacients i no tornar abans d'hora. Espero tornar a jugar en un o dos mesos."

 

Pel que fa al Girona, Aday admet que l'equip ha viscut una temporada difícil, però es mostra optimista de cara a acabar aconseguint l'objectiu de la permanència:

"Hem passat una època complicada. L'equip ha lluitat i ha jugat bé però els resultats no ens han acompanyat, però la victòria contra el Madrid ens ha donat molta vida. Ens anirà molt bé per treure resultats positius en les properes setmanes."

 

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut