Adam Waczynski, en un partit d'aquesta temporada
Adam Waczynski, en un partit d'aquesta temporada
Bàsquet

Adam Waczynski renova amb el Baxi Manresa fins a final de temporada

L'ala polonès va arribar a l'equip de Pedro Martínez a l'octubre amb un contracte per un mes

El Baxi Manresa ha confirmat la renovació de l'ala Adam Waczynski fins a final de temporada. El polonès va arribar al club de la capital del Bages el passat mes d'octubre amb un contracte per un mes i ha convençut Pedro Martínez després del bon rendiment que l'exjugador del Casademont Saragossa ha acreditat en els cinc partits que ha disputat fins ara, tres d'ACB i dos de la Basketball Champions League

Ens els tres partits disputats a la lliga Endesa, Waczynski ha anotat una mitjana d'11'7 punts per partit en 17:27 minuts i enfilant-se als 10'3 crèdtis de valoració. 

En la roda de premsa prèvia al partit que el Baxi Manresa jugarà contra el Gran Canària a domicili, Pedro Martínez ja va donar pistes que la renovació del polonès anava pel bon camí per les converses que havien mantingut en el dia a dia. Això no obstant, la continuitat de Waczynski suposarà la sortida d'algun altre jugador exterior per la gran quantitat de jugadors que integren la plantilla del club manresà. Fa pocs dies es va confirmar la sortida de Giordano Bortolani i el pròxim a sortir, segons l'entranador barceloní, podria ser Elias Valtonen, que s'havia quedat fora en les últimes convocatòries.

ARXIVAT A:
Bàsquet Manresa
Anar al contingut