Trial

Adam Raga, operat amb èxit d'un trencament del segon tendó radial del braç esquerre

El pilot d'Ulldecona, subcampió mundial de trial, ha estat intervingut de la lesió i el seu objectiu és reaparèixer al X-Trial de Sevilla el proper 8 de març

Actualitzat

El pilot català Adam Raga (TRS), actual subcampió del món de trial, ha estat intervingut quirúrgicament amb èxit d'un trencament del segon tendó radial del braç esquerre. L'operació s'ha realitzat a l'Hospital Universitari Dexeus de Barcelona sota la supervisió del cirurgià ortopèdic Xavier Mir, segons ha informat la Federació Internacional de Motociclisme en un comunicat.
   
La lesió de Raga va empitjorar en les últimes setmanes, en què no va poder entrenar, i, encara que el pilot d'Ulldecona va intentar diversos tractaments per evitar el pas pel quiròfan, el tendó estava bastant deteriorat i, després d'un mes de gener intens, va acabar trencant-se. La intervenció ha conclòs amb èxit i, després de passar un dia en observació al centre hospitalari, Raga va ser donat d'alta i es va traslladar a casa seva, on haurà de fer repòs.

"No podré moure el braç durant dues setmanes i després puc començar a ser més actiu per recuperar la mobilitat i la força", ha explicar el pilot, que té l'objectiu de reaparèixer al X-Trial de Sevilla el 8 de març. "Veurem com van les coses i què pensen els metges. El més important és recuperar la meva condició física el més ràpid possible i tornar a la competició amb un cent per cent de forma física", ha conclòs Raga.

Anar al contingut