Imatges d'una de les rues de l'equip masculí
Imatges d'una de les rues de l'equip masculí
Futbol

Ada Colau anuncia que hi haurà rua de campiones si el Barça guanya la Champions femenina

Està prevista una rua per festejar la Champions del Barça femení

Actualitzat

L'alcadessa de Barcelona, Ada Colau, ha confirmat una rua per al Barça femení diumenge, si guanyen la final de la Champions femenina que ha de disputar aquest dissabte a Torí a les set de la tarda, en directe per TV3, contra l'Olympique de Lió.

Colau ho ha anunciat així:

"Diumenge hi haurà rua perquè se la mereixen. Em vaig comprometre amb elles fa un any quan les vaig rebre per celebrar el triplet i els vaig dir que mereixien aquesta rua perquè mai n'havíem fet una sola de femenina. Em fa especial il·lusió perquè moltes nenes estan veient l'esport com un espai propi i això la ciutat ho ha d'agrair a aquest Barça femení."

La rua està prevista per a diumenge a la tarda, tan bon punt l'equip arribi de Torí, si acaba guanyant el ceptre europeu. El recorregut previst és des del passeig de Colom fins a la plaça Sant Jaume, amb visites tant a l'Ajuntament com al Palau de la Generalitat. Si l'equip de bàsquet guanyés l'Eurolliga, també s'afegiria a la comitiva, igual que l'equip de futbol sala, que oferirà així la seva Champions.  

Un precedent fa 9 anys

No serà el primer cop que el Barça femení celebra una rua. A la temporada 2012/2013 ja es van festejar els títols de Lliga de l'equip masculí i femení de manera conjunta.

 

El principal problema llavors va ser que el femení va quedar tapat per la celebració dels seus companys i va quedar en un segon pla, fet que va provocar que la jornada festiva fos una cosa agredolça.

És tradició en el Barça fer rues per celebrar els títols del Barça masculí de futbol però aquest cop s'aconseguiria una rua exclusiva per a l'equip femení si poden aixecar la màxima competició europea.  

Una pantalla gegant a Barcelona i Mollet del Vallès

Barcelona instal·larà una pantalla gegant per veure la final de la Champions al centre de la ciutat, concretament a plaça de Catalunya, segons ha confirmat el mateix president Joan Laporta a les jugadores. Així els aficionats blaugranes que estiguin a la ciutat i que vulguin viure plegats la final a Barcelona es podran reunir.

També a la ciutat de Mollet del Vallès, d'on és Alexia Putellas, s'instal·larà una pantalla gegant. Ho farà en col·laboració amb la penya barcelonista de la ciutat i se situarà a la pista exterior del pavelló municipal Riera Seca.

La nova cita històrica del Barça femení ja ha engegat el compte enrere. Queden 3 dies per a la final de Torí, que es podrà veure en directe per TV3 i les plataformes digitals de la CCMA.

ARXIVAT A:
Alexia Putellas
Anar al contingut