Harding, 41 punts i enormes percentatges (acb Photo / J. Alberch)
ACB

Actuació memorable de Harding per superar el Betis (91-84) i fàcil per al Joventut

El BAXI ha guanyat un altre partit fonamental. Victòria i bàsquet-average davant el Betis. Harding ha fet 41 punts i amb tirs estel·lars quan la pilota cremava. La Penya ha ensorrat una mica més el Fuenlabrada

Xevi BardoletActualitzat
  • Un rival ple d'exmanresans: Luis Casimiro -el tècnic de la Lliga del 98 i que avui es convertia en el tercer entrenador amb més partits dirigits, Eulis Báez, Alexsandar Cvetkovic i Tyson Pérez -del Manresa aquesta mateixa temporada i ara fent grans números a Sevilla.
  • Inici amb molt desencert: el BAXI ha portat el ritme, però només Dani Pérez veia cistella amb facilitat. Els manresans no acabaven d'estar fins en la circulació, mentre que el Betis no veia triples. Ha necessitat 10 tirs per fer el primer.
  • Explosiu BAXI en el segon quart: Jerrick Harding no ha parat d'anotar en aquest parcial, ha sabut anar a la línia de personal i s'ha cruspit els bases rivals. Els de Pedro Martínez han tingut una màxima de 15 i han anat al descans amb un esperançador 48-36.

Tyson Pérez, saludant els seus companys de fa unes setmanes (acb Photo / J. Alberch)
  • Un Betis molt fi en la represa: Casimiro ha aconseguit que molts jugadors entressin en partit -9 punts i 5 rebots de Tyson Pérez en el quart. Les pèrdues han condemnat el Manresa i els sevillans han encarat l'últim quart a només 5.
  • Últim període d'emocions fortes: tot s'ha complicat amb la quarta falta de Robinson i amb el Betis posant-se a 2. Però Harding ha tornat a posar el seu canell a la temperatura perfecte. Ha acabat amb 41 punts. Les pèrdues finals de Tyson Pérez i una antiesportiva del Betis, han permès guanyar el bàsquet-average. 91 a 84 i després de moltes setmanes, el Manresa surt del descens.

• Setmana plàcida per al Joventut: després de superar el Cluj en l'Eurocup, aquest dissabte la Penya ha guanyat el cuer de l'ACB. Un Fuenlabrada que porta 16 derrotes consecutives.
Simon Birgander ha fet uns números brutals: 23 punts i 15 rebots (Photo / D. Grau)
  • Tercer quart: el Joventut ja guanyava de 9 al descans. I el 30 a 22 en el tercer quart ha tancat el partit. Birgander ha destacat amb 23 punts i 15 rebots. Ellenson n'ha anotat 20. Els més habituals s'han pogut dosificar.
  • Joel Parra, un espectacle: no ha forçat la màquina, però Parar segueix exhibint joc de peus d'esquena a cistella.