Griezmann signa el seu contracte
Griezmann queda lligat amb el club "colchonero" fins al juny del 2026
Barça

El Barça i l'Atlètic de Madrid tanquen l'acord pel traspàs de Griezmann

Els dos clubs han fixat un nou preu pel retorn del jugador francès al club matalasser

Redacció Esport3Actualitzat

El Barça i l'Atlètic de Madrid han arribat a un acord pel traspàs d'Antoine Griezmann, segons ha informat el club matalasser a les seves xarxes socials. 

El francès, que fins ara juga a l'equip de Simeone en qualitat de cedit, ha signat el contracte per tres temporades més, fins al 30 de juny del 2026. En aquesta campanya, el jugador ha participat en tots els compromisos de Lliga i europeus disputats per l'equip, onze en total, en els quals ha marcat tres gols i ha donat dues assistències de gol

Simeone, però, l'ha estat deixant a la banqueta fins al minut 63, una circumstància que no va caure bé al Barça i és que es va entendre que es feia per evitar pagar 40 milions d'euros al club blaugrana. 


Divendres es va desencallar l'acord

L'Atlètic de Madrid i el Barça van tancar divendres l'acord pel traspàs de Griezmann al club matalasser per uns 20 milions d'euros més 4 en variables. Per facilitar l'acord, a més, el futbolista podria haver-se rebaixat el salari a set milions d'euros.

En un principi, abans que acabés el mercat d'estiu del 2021, el Barça i l'Atlètic de Madrid havien acordat una cessió de dos anys al final de la qual el club madrileny havia de pagar 40 milions d'euros si es complien totes les condicions acordades en el contracte.


Un dels serials de la temporada

El davanter s'ha convertit en el gran protagonista d'aquest inici de curs a causa de la seva situació contractual, una situació que ha provocat que Diego Pablo Simeone li hagi donat entrada a partir del minut 60 en molts partits d'aquesta temporada.

Si Griezmann jugava més de 45 minuts en més del 50 per cent dels partits en els quals estigués disponible entre aquestes dues temporades, hi havia una opció de compra obligatòria de 40 milions d'euros, una quantitat a la qual no volia arribar el club madrileny.

El Barça volia presentar una demanda per incompliment de contracte, però com que no tenia clar que el Tribunal d'Arbitratge li donés la raó, ha decidit tirar per la via de l'acord.

Amb aquest acord, el quadre blaugrana es desfà de manera definitiva del jugador i del seu altíssim salari i els blanc-i-vermells ja poden alinear el davanter sense restriccions.

ARXIVAT A:
Griezmann
Anar al contingut