Neymar i Suárez, després de l'impacte de l'ampolla a Mestalla (Reuters)
Barça

Accionistes del València demanen que se sancioni Neymar per provocador

El futbolista brasiler, que va rebre l'impacte d'una ampolla, ha estat acusat de menyspreu i provocació en un comunicat de l'Associació del Petit Accionista del València

Marc BéjarActualitzat

La polèmica després del llançament d'ampolles a Mestalla al final del partit del Barça encara cueja. L'afició valencianista segueix tirant llenya al foc i aquest cop ha estat l'Associació del Petit Accionista del club txe l'encarregada d'avivar les flames. En un comunicat emès pels accionistes, l'entitat ha demanat al Comitè de Disciplina que actuï d'ofici per sancionar els blaugranes, especialment Neymar, a qui acusen de provocar i menysprear els aficionats, incitant el llançament d'ojectes.

Tot i que en el text es pretenen condemnar també els actes dels aficionats, l'associació insisteix a posar el focus en els jugadors de Luis Enrique, de qui diu que "van estar provocant l'afició amb accions que van desembocar en el llançament d'una petita ampolla d'aigua semibuida", traient ferro al fet. En la descripció acurada de l'incident, afegeix que "l'ampolla no va arribar a impactar en diversos jugadors" i lamenta que, "en canvi, tots ells van falsejar l'impacte i es van tirar a terra mentint descaradament"

Amb aquests arguments, el grup d'aficionats del València demana que s'adoptin "mesures exemplaritzants", incorporant detalls dels insults que els jugadors van proferir en la celebració del gol com a agreujant. La petició pretén servir com a mediador per evitar que actes com els realitzats pels blaugranes es tornin a repetir. El comunicat sentencia que "no podem permetre que les actuacions dels jugadors perjudiquin un club com el València". De l'actuació de la graderia, però, no es diu res.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut