Dakar

Accident mortal al Dakar: el pilot Paulo Gonçalves ha mort durant la setena etapa del ral·li

Gonçalves, de 40 anys, participava al Dakar per tretzena vegada i competia per l'equip Hero Motorsports

RedaccióActualitzat

El pilot de motos Paulo Gonçalves ha mort durant la setena etapa del Ral·li Dakar, segons informa l'organització del raid. L'alerta s'ha rebut a les 10.08 del matí al quilòmetre 276 de l'etapa 7, i només vuit minuts després l'ha atès un helicòpter medicalitzat, però ja l'han trobat inconscient i en situació d'aturada cardiorespiratòria. Des d'allà se l'han emportat fins a l'Hospital de Layla, on només han pogut certificar la seva mort. La d'avui era l'etapa més llarga del ral·li, amb un total de 546 quilòmetres cronometrats.

 

El portuguès, de 40 anys i pilot de l'equip Hero Motorsports, estava participant al Dakar per tretzena vegada i era un dels pilots més estimats al raid. Va debutar-hi el 2006 i en quatre ocasions va acabar entre els 10 primers; fins i tot, el 2015 va acabar segon, darrere del català Marc Coma. Actualment se situava com a quaranta-sisè de la general després de les sis primeres etapes. A banda del Dakar, Gonçalves va ser el campió del món de raids el 2013.

 

A causa de la consternació que la notícia ha creat en els seus companys, demà l'etapa 8 queda suspesa per a motos i quads.

Gonçalves és el trentè pilot que perd la vida en la història del Dakar.

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut