ESPANYOL

Abonaments gratuïts a l'Espanyol en el seu 120è aniversari

El club blanc-i-blau compensarà els socis més fidels en un curs marcat pel descens i la Covid-19

Oriol VidalActualitzat
 

Campanya de fidelització sense precedents a l'Espanyol. El club ha volgut compensar una temporada marcada pel cinquè descens a Segona i els efectes de la Covid-19 amb totes les facilitats per mantenir la seva massa social: els abonats que ho eren fins ara no hauran de pagar res; els nous, ho seran per la meitat de les quotes; i qualsevol jove es podrà sumar a la causa perica amb una tarifa plana de com a molt 20 euros. Ho ha exposat el director comercial i de màrqueting de l'entitat, Toni Alegre.

"La previsió és créixer. Sense haver fet res, aquesta última setmana hem tingut 149 altes. L'Espanyol està més viu que mai. Creiem que podem arribar als 30.000 socis."

Aquesta política respon a l'estimació que fins a la segona volta no es podrà tenir l'aforament complet a l'estadi. El director general del club, Josep Maria Durán, considera que la temporada que ve suposarà un desafiament a tots nivells per a l'Espanyol:

"Perdre els ingressos dels abonats i de la taquilla és un efecte més de la Covid. Però, malgrat tot, volem tenir la plantilla més competitiva de Segona".

Durán, de fet, ha donat per fet que el club jugarà a la divisió de plata tot i el comunicat que va fer dilluns, reclamant la seva continuïtat a Primera i proposant una ampliació de la categoria fins als 23 equips:

"Vam parlar amb Tebas, Rubiales i el CSD abans d'emetre el manifest. Creiem que és del tot improbable, però si hi ha un 0,1% d'opcions que es faci justícia, ho lluitarem fins al final; és el nostre esperit".

 

El curs vinent s'emmarcarà en el 120è aniversari de l'entitat. La Fundació del club ha presentat el logotip per a aquesta commemoració. De fet, els dissenys dels carnets evocaran moments i figures històriques de l'entitat, com la celebració de les quatre copes del club o mites pericos com Zamora, Marañón, Tamudo o Lauridsen. El president de la fundació, Antoni Fernández Teixidó, confia que l'aniversari acabi tenint un bon final de festa: amb el retorn a Primera.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut