Futbol

Abidal: "Quan era a l'hospital i al minut 22, tothom cridava el meu nom; se'm va posar la pell de gallina."

Abidal és sens dubte un exemple de superació. Ha quedat clar en el programa "La gran marató d'Abidal", una producció del Departament d'Esports de TV3. En aquest especial, el jugador del Barça explica el procés que ha viscut amb la malaltia que li va comportar una operació de trasplantament de fetge i el període de recuperació posterior.

Actualitzat
Abidal és, sens dubte, un exemple de superació. Ha quedat clar en el programa "La gran marató d'Abidal", una producció del Departament d'Esports de TV3. En aquest especial, el jugador del Barça explica el procés que ha viscut amb la malaltia que li va comportar una operació de trasplantament de fetge i el període de recuperació posterior. 

El jugador defineix la seva recuperació com una cursa en què ha anat superant tots els obstacles que li han anat sortint al pas i destaca que la seva fe i les seves creences l'han ajudat a sortir-se'n.

Abidal reviu les millors imatges de la recuperació, sobretot, les de l'"stage" que va fer a la Vall d'Aran. Fa també un repàs d'alguns dels moments més emocionants que ha viscut des que el van operar d'un tumor al fetge el març del 2011: la nit màgica del Camp Nou, quan el Barça va eliminar el Reial Madrid en les semifinals de la Champions; la nit de Wembley, on va ser el primer d'aixecar la Copa; el dia que els aficionats del Barça el van homenatjar, a través dels videomarcadors del Camp Nou; o el dia que va tornar a entrenar-se amb la pilota, després del trasplantament.
 
"Quan era a l'hospital i al minut 22, tothom cridava el meu nom al Camp Nou; se'm va posar la pell de gallina", explica Abidal. Assegura que se sent molt estimat a Barcelona i que això fa que senti que s'hagi de quedar "aquí".

El futbolista remarca el suport dels jugadors li ha arribat amb detalls que ha valorat molt, com el fet de passejar la Copa del Rei que el Barça va guanyar al mes de maig passat amb la seva samarreta, la número 22. "Amb la malaltia, lluites; però necessites la força i el suport dels altres, i a mi m'ha servit molt", conclou Abidal.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut