Barça

Abidal, premiat a Dubai, admet que serà dificíl recuperar el nivell d'abans de l'operació

Eric Abidal ha estat una de les personalitats presents aquest cap de setmana a Dubai en la trobada anual de Globe Soccer, on ha fet una xerrada i ha rebut un premi a la seva trajectòria esportiva. El jugador francès del Barça ha assegurat que encara no té data per tornar a jugar després de tornar als entrenaments amb la resta del grup i admet que serà difícil recuperar el nivell que tenia abans de l'operació.

Actualitzat
Éric Abidal ha estat una de les personalitats presents aquest cap de setmana a Dubai en la trobada anual de Globe Soccer, on ha fet una xerrada i ha rebut un premi a la trajectòria esportiva. El jugador francès del Barça, que està a la recta final de la recuperació del trasplantament de fetge a què es va sotmetre a l'abril, ha assegurat que encara no té data per tornar a jugar després de tornar als entrenaments amb la resta del grup: "No tinc dates per estar al camp. Però gaudeixo cada dia entrenant i això amb ganes de tornar a jugar ".

El francès creu que serà complicat recuperar el nivell que tenia abans de l'operació: "Crec que serà difícil. Només Déu ho sap. Jo ho intentaré i, si veig que estic molt just, deixaré el lloc als joves, perquè ja tinc 33 anys. Déu t'ensenya un altre camí i jo hauré de seguir igualment".

El jugador també ha aprofitat un cop més per agrair al Barça el tracte que li ha donat: "Durant els dos anys de dificultats sempre han estat al meu costat i m'han ajudat molt, han estat amb la meva família. Jo lluito per jugar perquè tinc un deute amb el club per haver-me ajudat a mi i a la meva família. Els estic molt agraït ", ha explicat.

Així mateix, Abidal ha admès que es veu treballant en el futbol quan es retiri, encara que no sap on. "Encara no ho sé. M'encantaria també treballar a Dubai. Em quedaré en el futbol per ensenyar als joves a escollir el camí bo per arribar a l'èxit ", ha conclòs.
NOTÍCIES RELACIONADES
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut