Barça

Abidal: "L'Olympique de Lió està tornant a un nivell de guanyar-ho tot"

El secretari tècnic del Barça adverteix dels perills d'un dels seus exequips quan era jugador ara que s'hi han d'enfrontar a la Champions

Actualitzat

El secretari tècnic del Barça, Éric Abidal, en declaracions als mitjans oficials del club, ha parlat sobre com arriba l'equip blaugrana a l'anada dels vuitens de final de la Champions, que disputarà contra l'Olympique de Lió aquest dimarts al vespre (21.00 h). Abidal coneix bé l'equip, ja que hi va militar abans d'arribar al Barça:

"El nostre objectiu és guanyar la Champions. Hem d'anar amb aquesta mentalitat i aquesta determinació de fer un gran partit i guanyar"

 

Sobre el conjunt francès, Éric Abidal admet que disposa d'una plantilla prou perillosa per no menystenir-la:

"El president de de l'Olympique és una persona molt intel·ligent i sempre ha tingut un pla, ha construït un equip amb joves i també amb jugadors experimentats. Tothom coneix el joc del Barça i saben que per guanyar s'ha de córrer molt, defensar bé i, a la mínima, intentar endollar-la. L'Olympique ho guanyava tot, després va tenir una baixada, però crec que ara està tornant al seu nivell amb aquests jugadors"

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut