Barça

Abidal és baixa i Guardiola completa la convocatòria amb Thiago

Éric Abidal no s'ha entrenat aquest dissabte i no jugarà contra l'Atlètic de Madrid. El francès, que tenia permís del cub per no participar en l'entrenament d'aquest dissabte per un assumpte personal, serà baixa també aquest diumenge. Sense ell i sense el lesionat Jeffren, que ja s'exercita amb el primer equip però que encara no té l'alta mèdica, Guardiola només disposava de 17 jugadors del primer equip per confeccionar la llista. Al final, l'home convocat ha estat Thiago Alcántara.

Actualitzat
Guardiola ha explicat que l'avi d'Abidal està molt malalt i que ha donat permís al lateral francès per visitar-lo a Martinica. Per tant, Maxwell serà qui ocupi la banda esquerra de la defensa.

El partit al Calderón

L'entrenador del Barça ha declarat que el partit de diumenge contra l'Atlètic de Madrid serà molt important i ha comentat que els duels entre tots dos equips són bojos, "perquè som dos equips que sempre juguem a l'atac i per això sempre hi ha gols". El tècnic també ha destacat la importància del "Kun" Agüero, que és dubte per una contusió, però que es preveu que jugui. Guardiola no creu que el Calderón sigui un camp maleït i ha assegurat que el Barça sortirà a "atacar el millor possible". "Demà podem perdre igual que podem guanyar", ha explicat. Per l'entrenador blaugrana, l'equip de Sánchez Flores és molt seriós i ordenat, i "cau molt bé per les bandes". "Són un equip gran i si guanyen voldrà dir que han jugat millor que nosaltres", ha afegit. Segons Guardiola, el quadre matalasser pot ser candidat a disputar el títol de Lliga. Tot i així, "també ho pensava l'any passat i em vaig equivocar", ha conclòs.

Busquets i Mourinho

Guardiola ha destacat la importància de Sergio Busquets en l'esquema tàctic. "És un jugador que fa jugar, juga simple i pensa molt més en el joc que en ell mateix. Sempre pensa a arreglar les coses que es desordenen i a compensar tot el que va passant. A més té molt marge de millora i serà molt important per al club en els propers anys", ha explicat, alhora que ha destacat que el jove de Badía hagi demanat jugar amb la sub-21 per ajudar-la a classificar-se per a l'Europeu. El tècnic de Santpedor ha dit la seva sobre la situació de Mourinho, que ha rebut l'oferta per ser seleccionador portuguès en els propers dos partits. Guardiola creu que "és compatible ser seleccionador i entrenador" sempre que el seu club el deixi.
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut