Barça

Abidal: "El meu cos està responent molt bé; intentaré recuperar-me"

Eric Abidal, defensa del Barcelona, ha admès que després de la intervenció per extirpar-li un tumor al fetge el seu cos "està responent molt bé" i intentarà recuperar-se per jugar la final de la Lliga de Campions contra el Manchester United el pròxim 28 de maig. En unes declaracions a la pàgina oficial de la UEFA, Abidal ha explicat que davant qüestions com les que va haver d'afrontar ara intenta no pensar massa en el futur llunyà. "És com amb les meves vacances, mai les planifico. Avui faig plans per l'endemà", ha reconegut. El francès ha explicat que intentarà recuperar-se per jugar la final de Wembley. "Estic molt content d'estar de tornada amb l'equip. Necessito anar pas a pas després d'una intervenció així", ha indicat.

Actualitzat
Abidal ha explicat que el seu cos "està responent molt bé", però no vol precipitar-se. Diu que fins a la data s'ha sentit "realment bé", però no té "cap problema" si no juga el pròxim partit. "Tinc una feina meravellosa i el més important és tenir bona salut", ha comentat Abidal, que ha recordat que el seu ídol d'infància va ser Diego Armando Maradona, que jugava al Barcelona. "A aquesta edat jo jugava com a davanter i m'agradava marcar gols i fer regats. El Barcelona era un somni de la infància per mi. Vaig haver de treballar molt dur i fer molts sacrificis, però avui estic content d'estar vivint un somni", ha recordat.

També s'ha referit al paper de Leo Messi a l'equip. "Mai saps el que farà. És d'un altre planeta. Pot fer-ho tot malgrat ser tan jove. Té molts anys per davant i espero que segueixi col·leccionant més Pilotes d'Or perquè té molt de talent", ha insistit.

Finalment, Abidal ha dit que seria "genial" que el Barça pogués guanyar una altra vegada la final de la Champions a Londres, com el 1992, i d'aquesta manera tancar el cercle.
NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut