Abelardo ha viscut una setmana "horribilis" (EFE/EPA/PETER POWELL)
Espanyol

Abelardo viu la pitjor setmana a la banqueta de l'Espanyol

La contundent desfeta europea a Wolverhampton i la derrota al camp del Valladolid deixen els blanc-i-blaus tocats i a cinc punts de la permanència a 13 jornades per al final de la lliga

RedaccióActualitzat

Després d'un inici esperançador amb Abelardo a la banqueta, el tècnic asturià ha viscut la seva pitjor setmana des que és a l'Espanyol. Primer, derrota contundent a Europa al camp del Wolverhampton, que deixa l'equip virtualment fora d'aquesta competició, i, ahir, greu ensopegada a Valladolid, que deixa els blanc-i-blaus encara com a cuers de Primera i en una situació més que preocupant.

L'Espanyol afronta un tram final de temporada molt complicat, a 5 punts de la salvació quan només queden 13 jornades de Lliga. Malgrat tot, el responsable del futbol professional del club, Rufete, manté l'optimisme sobre les opcions de permanència.

"Estem fotuts perquè aquest partit ens donava la possibilitat d'enganxar-nos als equips que tenim per sobre a la classificació, però no ens rendirem, seguirem treballant fins al final. Queden 39 punts i lluitarem fins al final perquè ho aconseguirem".

Recorreran la primera groga a David López

L'Espanyol ha presentat al·legacions al Comitè de Competició per la primera targeta groga que va veure David López al Nuevo Zorrilla de Valladolid. L'objectiu del club blanc-i-blau és que el futbolista de Sant Cugat, que va ser expulsat per doble amonestació, pugui estar disponible per al pròxim partit de lliga contra l'Atlètic de Madrid a l'RCDE Stadium.

Després del partit, Rufete va mostrar el malestar de l'Espanyol pels últims arbitratges; es considera perjudicat per algunes polèmiques decisions.

 

Anar al contingut