Abelardo ha dirigit una sessió d'entrenament de l'Espanyol el dia abans del derbi contra el Barça
Espanyol

Abelardo ultima els detalls del derbi entre l'Espanyol i el Barça amb Vargas i Melendo a ple rendiment

El tècnic asturià no podrà comptar amb Esteban Granero per sanció i, un dia més, Piatti i Víctor Sánchez no s'han pogut exercitar a les seves ordres

Actualitzat

L'Espanyol prepara amb tota la intensitat el derbi contra el Barça d'aquest dissabte al vespre (21.00). El conjunt blanc-i-blau comença l'any amb el repte de sortir de l'infern de la cua de la Primera Divisió i ho fa amb un entrenador nou, Abelardo, que, des que ha agafat les regnes de l'equip, s'ha esforçat a mantenir la moral dels seus jugadors i convence'ls que no només és possible evitar el descens, sinó que es poden arribar a aconseguir fites complicades. La primera, contra l'etern rival, el Barça. Un derbi que podria servir per marcar amb rotunditat el punt d'inflexió que necessita l'Espanyol.

Per tot això, el Pitu ha dirigit una nova sessió d'entrenament amb Matías Vargas i Melendo completament incorporats a la dinàmica del grup. Pablo Piatti i Víctor Sánchez, en canvi, un dia més no s'han posat a les ordres de l'asturià. De moment, amb qui segur que no podrà comptar Abelardo és amb Esteban Granero, que serà baixa per sanció.

 

ARXIVAT A:
El Derbi
Anar al contingut