Espanyol

Abelardo: "La Copa ens fa molta il·lusió però el més important és la Lliga"

L'Espanyol serà a la tercera ronda de la Copa del Rei després d'eliminar el San Sebastián de los Reyes per zero a dos en un partit plàcid per als homes d'Abelardo i on Raúl de Tomás debuta oficialment amb el gol de la sentència

Actualitzat

Valoració de partit

"Un partit que no ha sigut fàcil tot i ser un equip d'una categoria inferior. Gespa artificial, un equip ben format, un 5-4-1, aplegats, esperant-nos, no ha sigut gens fàcil. A més, són un equip que tenen un bon domini de la pilota i un partit on tenien molt més a perdre que a guanyar. L'equip ha competit bé, hem estat seriosos, hem anat seriosos, hem anat portant el partit, hem estat 15-20 minuts al primer temps que hauríem d'haver estat millors però a partir de l'expulsió d'ells al segon temps ens han facilitat les coses. Hem tingut diverses ocasions, al final hem fet el segon gol. S'ha vist que els equips de primera i segona han caigut amb equips de segona B o tercera, que no és fàcil, que s'ha de guanyar. Seguir amb aquest creixement i amb aquesta manera de competir."

 

Debut de Raúl de Tomás

"No m'agrada personalitzar en cap jugador. Crec que és un jugador més que ens pot aportar moltes coses però l'equip en general ha fet un bon partit. Hem aprofitat a gent a qui li faltaven minuts perquè vagin agafant ritme. És bo per ells. És important aquests partits per ells perquè tenim la sort d'estar a tres competicions i han d'anar agafant confiança."

 

El més positiu i el més negatiu

El que més m'ha agradat és que hem competit en diferents parts del partit. El que m'ha agradat menys, els 15-20 minuts que no hem dominat el joc i això ho hem de millorar, hem de funcionar més com un bloc, estar més junts. Intentarem millorar, per això hi ha els entrenaments. Avui era important guanyar, passar l'eliminatòria, continuar vius a la Copa és molt bonic, i a partir de demà pensar ja en el pròxim partit."

 

La Copa

La Copa ens fa molta il·lusió, com més partits juguem i com més lluny arribem,  fenomenal. Crec que la Copa s'obre més als equips no tan grans i perquè no, anar avançant a poc a poc a veure on podem arribar.

 

Calendari

"Els jugadors van assimilant a poc a poc el que vull d'ells, com vull que sigui la meva forma de jugar. L'altre dia i avui ha sigut competitiu. S'ha d'anar a poc a poc. Evidentment, sabem que estem en una situació difícil. Ara crec que juguem contra el Vila-real i dimecres següent juguem un altre de Copa... Haurem d'anar dosificant la plantilla. La Copa ens fa molta il·lusió però el més important és la Lliga. Viure el present, demà un altre entrenament, millorar, dimarts descansarem i dimecres ja amb tota la plantilla a preparar el partit de diumenge contra el Vila-real".

 

ARXIVAT A:
Abelardo
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut