ESPANYOL

Abelardo: "Iniciem la reconquesta! Jo soc asturià, com Don Pelayo"

El tècnic espera un Espanyol ben fort a la represa de la Lliga per poder assolir la permanència

Oriol VidalActualitzat

Abelardo ha volgut transmetre un missatge enèrgic amb vista al retorn de l'Espanyol a la Lliga. Una recta final de campionat on els pericos es juguen la vida: l'equip és a sis punts de sortir del pou i falten onze jornades.

Iniciem la reconquesta! Jo soc asturià, com Don Pelayo. I els pericos tampoc són gent de rendir-se. Ho lluitarem fins al final. Aquí no abaixa els braços ningú.

Això sí: el tècnic no ha volgut retallar la sensació d'urgència. Demana una reacció immediata. Les primeres jornades seran vitals, començant pel duel de la represa, contra l'Alabès.

Onze finals? No m'agrada aquesta expressió, perquè, si perdem els tres o quatre primers partits, els altres deixaran de tenir sentit. Em centro davant l'Alabès i no és un tòpic. Cada partit serà una guerra total.

Un partit que avui ha canviat d'horari. Ha passat de jugar-se a la una de la tarda, en ple juny... a fer-ho a les dues. Només una hora més tard. Sembla un disbarat. Però Abelardo vol ser pragmàtic:

És el que hi ha. Ens perjudicarà tant a nosaltres com a l'Alabès. Esperem que no sigui un dia de massa calor a Barcelona. Això sí, em preocupa més que a les dues següents jornades (Alabès i Llevant) tindrem un dia menys per descansar.

Abelardo està satisfet amb els ànims renovats del vestidor. Veu l'equip amb la ment neta i ara confia en el repte d'assolir la permanència. Un cop més ha insistit que està acostumat a reptes complicats, com va demostrar amb l'Sporting i l'Alabès.

ARXIVAT A:
Abelardo
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut