Espanyol

Abelardo: "Hem de millorar en contundència defensiva"

L'entrenador de l'Espanyol espera que la victòria contra el Wolverhampton els serveixi per recuperar sensacions després d'encaixar dues derrotes a la Lliga

Actualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Abelardo Fernández, ha assegurat que la victòria contra el Wolverhampton els servirà per preparar millor el pròxim partit de lliga contra l'Atlètic de Madrid però ha insistit que han de millorar defensivament si volen guanyar més partits en la lluita per evitar el descens.

"No hi ha dubte que la millor forma de preparar el pròxim partit és aconseguir la victòria al partit anterior, però és cert que hem de guanyar en contundència defensiva. No guanyarem partits si en cada partit encaixem dos gols."

Tot i aquests problemes defensius, Abelardo ha valorat de forma positiva un triomf que els permetrà recuperar sensacions després de dues derrotes consecutives.

"Marxo satisfet, crec que era important recuperar sensacions després de les dues derrotes. Avui han jugat jugadors menys habituals i han estat bé, hem tingut diferents fases, hem començat molt bé, ens ha fet mal l'empat i hem acabat el primer temps bolcat a l'àrea rival."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut