Espanyol

Abelardo: "Els 19 partits que ens queden seran una final"

Actualitzat

Partit importantíssim

"Els 19 partits que ens queden seran finals, per sortit d'aquesta situació no se sortirà ni demà ni passat, costarà, s'ha d'anar pas a pas, estem molt motivats. En enfrontem a un rival amb molt bona dinàmica i juguem al Madrigal. No serà fàcil. Hem fet una bona setmana de treball, anem amb molta confiança i optimisme per tenir un bon resultat."

 

Possibles baixes de Gerard Moreno i Ekambi

"El Vila-real té una plantilla espectacular i sortirà Bacca o un altre jugador que ho farà igual de bé, però nosaltres també som un bon equip. Intentarem competir de tu a tu al Vila-real i posar-li les coses difícils perquè no se sentin còmodes al seu camp."

 

Quina és la frase que més repetida aquesta setmana al vestidor?

"No t'ho sabria dir. He intentat transmetre que cadascú doni el futbol que té. Són jugadors que estan jugant al RCD Espanyol i que tenen molta qualitat i que s'alliberin de les seves qualitats, que estiguin tranquils, que s'ha de disfrutar. A partir d'aquí, és futbol i es pot guanyar, empatar o perdre. I que no pensin en la situació que estem. Hem de pensar que anem a guanyar i partir de zero."

 

3.000 aficionats es desplaçaran a Vila-real

"Donar-li les gràcies a la gent que es desplaçarà. Estic molt content que la gent doni suport a l'equip d'aquesta manera. Intentarem regalar-los un bon partit perquè se sentin orgullosos de ser pericos. Des d'aquí, mil gràcies. Molt emocionats i il·lusionats per aquest número d'aficionats."

 

Raúl de Tomás

"És un fitxatge molt il·lusionant per al club, per a l'afició i per a mi com entrenador. Sabem de les seves qualitats i sé que pot encaixar en la meva manera de jugar. A poc a poc integrant-se i serà important per nosaltres, igual que la resta de jugadors. Serà una peça més de la plantilla que tinc i a partir d'aquí podré escollir."

 

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut