Espanyol

Abelardo, després de la derrota de l'Espanyol contra el Llevant: "Tothom hi ha de deixar la pell i hi ha jugadors que no m'ho han transmès"

Actualitzat

Abelardo Fernández ha comparegut a la roda de premsa posterior al partit entre l'Espanyol i el Llevant visiblement enfadat després de veure com les bones sensacions obtingudes des que es va reprendre la competició s'han esvaït i el seu equip s'ha retrobat amb els dubtes, els errors i la derrota que l'aboca de nou a l'abisme del descens. El tècnic asturià, sense entrar en cap nom en particular, ha donat a entendre que sap molt bé quins jugadors han d'assumir la responsabilitat de perdre contra el Llevant:

"Tothom hi ha de deixar la pell i hi ha jugadors que no m'han transmès això. Veuré com ho gestiono. De les victòries se n'aprèn, però de les derrotes també. L'equip ho donarà tot per aconseguir-ho."

 

Bon inici, mal final

"Fins a l'1-2, el clar dominador era l'Espanyol, però el gol i la jugada desafortunada de Pedrosa ens ha matat. Hem d'analitzar el partit per veure els errors i corregir-los. Hem de treballar més. Jo crec que hem estat bona part del partit molt bé, però ens ha faltat contundència a les àrees."

 

Pròxim objectiu, el Betis el dijous

"Tenim entrenament diumenge, dilluns, descans, i a veure dimarts o dimecres qui està en millors condicions per a Sevilla."

ARXIVAT A:
Abelardo
VÍDEOS RELACIONATS
ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut