Espanyol

Abelardo deixa clar que l'Espanyol vol lluitar per la Lliga Europa: "No hem vingut a fer turisme"

L'entrenador blanc-i-blau posa en valor l'esforç que va fer l'equip la temporada passada per classificar-se per a Europa malgrat estar vivint una situació delicada a la Lliga

Actualitzat

Abelardo Fernández ha comparegut en roda de premsa a l'estadi de Molineux, on aquest dijous l'Espanyol jugarà el partit d'anada dels setzens de final de l'Europa League contra el Wolverhampton:

"És un partit que ens il·lusiona molt. No hem vingut a fer turisme. És una eliminatòria a 180 minuts i venim a intentar fer un bon partit, però sabem que ens espera un rival molt complicat, que està fent les coses bé i que té molt bons jugadors.

L'any passat l'Espanyol va patir molt per classificar-se per a Europa. L'equip sortirà competitiu, és evident que tenim feina a la Lliga, però estem tots molt motivats per sortir i jugar aquest repte tan bonic.

Els jugadors que tenen menys minuts tenen una excel·lent oportunitat per posar-me les coses difícils a l'hora de fer les alineacions. Hem de sortir 'hipermotivats' ".

 

El Wolverhampton, un equip fort i organitzat

"Són molt forts en accions d'estratègia. Tenen molts registres i saben organitzar-se molt bé. Tenen molt de perill en les transicions i al contracop. No podem perdre pilotes a baix perquè ens poden fer molt de mal."

 

L'estat de Raúl de Tomás

"Té una molèstia a l'adductor. Va millorant, però a dia d'avui no sabem si podrà jugar el diumenge o no. Ara mateix estic pensant només en el partit de dijous.

L'equip també sap fer gols sense Raúl. Ja ho hem vist. Hi ha altres jugadors que estaran motivats per fer-ho molt bé, com l'altre dia Wu, que no estava jugant gaire i l'altre dia, contra el Sevilla, va sortir i va marcar".

 

També ha parlat el jugador Dídac Vilà, que s'ha esforçat a mantenir al marge la situació delicada per la qual està passant l'Espanyol a la Lliga per concentrar-se en la competició europea:

"Tots sabem que ens ho estem jugant tot a la Lliga, però aquesta competició és molt il·lusionant i ho donarem tot. La tensió serà màxima, o són ells o bé nosaltres. Hem de treure un bon resultat aquí per decidir l'eliminatòria a casa".

 

L'anàlisi del Wolverhampton

"És un rival que està molt bé a la Lliga i que és molt físic. Hem d'estar molt bé tàcticament per reduir l'espai a jugadors com Adama Traoré, que no tingui camp per córrer."

 

1.200 pericos desplaçats per animar l'Espanyol

"Sentir que bona part del camp està amb nosaltres és espectacular. Ja no és agafar el cotxe com a Vila-real, és venir en avió a animar-nos aquí."

 

 

ARXIVAT A:
Abelardo
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut