Espanyol

Abelardo, convençut que l'Espanyol aconseguirà la permanència: "Lluitarem i no ho aconseguirem fins al final"

El tècnic blanc-i-blau admet que tots els partits que queden seran finals i que hauran de lluitar cada punt per mantenir l'equip a la màxima categoria

Actualitzat

L'Espanyol encara una nova jornada de Lliga i una nova final. El conjunt blanc-i-blau continua treballant intensament per abandonar la cua de la classificació al més aviat possible, però, tot i les bones sensacions i els bons resultats, no resulta gens senzill. En aquest sentit, aquest dissabte al migdia, al Nuevo Los Cármenes, Abelardo té molt clar que no hi ha marge per a una relliscada:

"La permanència no es pot aconseguir en cinc o sis jornades. Ens hem d'esforçar molt. Les sensacions de l'equip han estat molt positives fins ara. Lluitarem per la salvació i no ho aconseguirem fins al final".

 

Rotacions

"Hem fet rotacions i no poden estar condicionats. Els jugadors estan capacitats per jugar dos partits en una setmana. Hi ha futbolistes que en teoria eren titulars i no han jugat d'inici."

 

Anàlisi del Granada

"Està fent una grandíssima temporada. No sé si serà l'equip revelació, però està sent un d'ells, sens dubte. Han fet una primera volta espectacular."

 

 

ARXIVAT A:
Abelardo
VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut