L'entrenador de l'Espanyol, Abelardo Fernández
L'entrenador de l'Espanyol, Abelardo Fernández
Espanyol

Abelardo, a punt per tornar a dirigir l'Espanyol: "Volem seguir jugant però la salut és el més important"

El tècnic blanc-i-blau, que tornarà a dirigir un entrenament amb l'Espanyol aquest dilluns, ha parlat de l'actualitat responent les preguntes dels lectors d'un mitjà xinès

Cristina Busquets RoviraActualitzat

L'entrenador de l'Espanyol, Abelardo Fernández, ha respost les preguntes d'alguns dels lectors del mitjà xinès Hupu sobre l'actualitat de l'equip, la represa de la competició, alguns dels jugadors blanc-i-blaus i els seus gustos i preferències. El tècnic de Gijón ha explicat que tenen "ganes de continuar jugant a futbol" però que "el més important és la salut" i que ara mateix el que més els preocupa "és la pandèmia". "Veurem si la quantitat de persones infectades va disminuint i si tot pot tornar a la normalitat", ha explicat Abelardo, que també ha parlat de l'objectiu de la permanència:

"Hem de treballar dur, res més. No faig màgia i no vaig mantenir l'Sporting i l'Alabès només perquè tinc sort. El principal és que els jugadors creguin en les seves possibilitats. Intentaré millorar l'equip tant a nivell individual com col·lectiu, però al final són ells qui marquen."

Ídol a la Xina, Wu Lei també ha estat present en forces de les preguntes dels lectors. El mitjapunta, que va ser un dels afectats de l'equip pel coronavirus, ha tornat a donar negatiu als tests fets aquest passat dijous i, a més, hauria generat anticossos i seria immune al virus. "Als seus companys i a mi ens agrada molt, és molt bona persona i a més, molt familiar", "treballa molt dur. Sempre t'escolta amb els ulls ben oberts i li encanta aprendre", ha dit Abelardo de Wu Lei. El tècnic, a més, ha explicat que el davanter del Tottenham Heug-min Son i el migcampista del Milan, Keisuke Honda, són dos dels jugadors asiàtics que més li agraden.

Dilluns l'equip tornarà a entrenar-se i sobre aquest aspecte Abelardo ha explicat que, mentrestant:

"Els nostres jugadors faran alguns exercicis físics i psicològics a casa i estan ansiosos per tornar a reprendre els entrenaments, primer individualment i després col·lectius.".

Preguntat per la vida privada dels seus homes, ha explicat que no hi "intervé", sempre que "no afecti el seu desenvolupament al camp" i ha afegit:

"Nosaltres només controlem la dieta i el descans."

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut