Actualitat grana

Abel Resino, Mané i Luis Fernández, possibles substituts de Luis César

El Nàstic comença avui una nova etapa. De moment, amb Xavi Bartolo i Kiko Ramírez a la banqueta com a substituts provisionals de Luis César Sampedro, destituït després de la derrota contra el Mallorca. El seu recanvi a la banqueta podria sortir d'una terna de noms formada per Abel Resino, Mané i Luis Fernández. Entre aquests noms també sortirà segurament el recanvi de Sarriugarte, que ha estat el següent tècnic cessat a Primera.

Actualitzat

El futbol té aquestes coses. Luis César marxa de Tarragona només quatre mesos després de ser aclamat per l'afició. El president, Josep Maria Andreu, el que més confiava en el tècnic, ha cedit finalment a la pressió de la resta del consell. I el candidat més ben situat per ocupar ara la banqueta del Nàstic és Abel Resino, el que va ser durant nou temporades porter de l'Atlètic de Madrid. Va jugar una última temporada al Rayo abans de tornar a l'Atlètic, primer com a entrenador de porters i després com a adjunt a la secretaria tècnica. I la temporada 2004-2005 va ser el segon de César Ferrando en el primer equip. L'única experiència que té com a número 1 és la temporada passada al Ciutat de Múrcia, on va acabar quart, a les portes de l'ascens.

L'altra opció que la directiva grana té sobre la taula és la de l'exentrenador de l'Espanyol, el francès Luis Fernández. En canvi, sembla descartat Mané, que podria acabar a San Mamés. José Manuel Esnal, "Mané", era el triat per substituir Luis César, però l'entrenador basc sembla que ha dit que "no" al club de Tarragona i en les pròximes hores es convertirà, segurament, en el nou entrenador de l'Athletic de Bilbao, ja que Sarriugarte també ha estat destituït finalment. San Mamés va dictar sentència després de la derrota contra el Sevilla. Ha estat el tercer entrenador acomiadat de la temporada, després de Bakero i Luis César.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut