Espanyol

Aarón Martín: "Després de molts anys, he complert el meu somni"

El jove lateral de l'Espanyol va debutar a Primera davant del Vila-real i va ser un dels jugadors més desequilibrants

Actualitzat

Minut 67. Quique Sánchez Flores decideix substituir José Antonio Reyes per un jovenet Aarón Martín per intentar refrescar un Espanyol que no acabava de trobar la manera de trencar la teranyina teixida pel Vila-real. Aquest moment quedarà a la memòria d'Aarón Martín per a tota la vida; va ser el dia que va debutar a Primera Divisió.

En una entrevista als mitjans oficials de l'Espanyol, Aarón Martín ha declarat: "Estic molt content pel meu debut a Primera i estic molt agraït amb l'equip i el míster per l'oportunitat que m'estan donant."

Però més enllà del fet de jugar el seu primer partit a la màxima categoria del futbol espanyol, Aarón Martín va destacar pel que va fer a la gespa, i és que en 23 minuts va oferir un gran nivell de joc a l'afició de Cornellà-el Prat. Una de les jugades més ofensives del partit va sortir de les seves botes quan es va escapar en una gran carrera i va centrar la pilota a Felipe Caicedo. El jugador equatorià va caure a dins de l'àrea per una falta de Víctor Ruiz però l'àrbitre no va xiular el penal que podria haver donat la victòria a l'Espanyol.

Sobre la seva conversa amb Quique Sánchez Flores just abans de saltar a la gespa, Aarón Martín ha remarcat els ànims que li va donar el tècnic i la confiança que li va transmetre just en uns moments en què els nervis podrien jugar-li una mala passada. Finalment, als seus 19 anys, Aarón Martín no es va arronsar i va mostrar el seu talent amb tota l'esplendor.

D'ara endavant, el lateral de l'Espanyol només pensa a "donar-ho tot als entrenaments" i guanyar-se el màxim de minuts possibles per fer-se un lloc definitiu en el primer equip.

 

ÀUDIOS RELACIONATS
Anar al contingut