Aarón Canet s'imposa en la tercera tanda de Qatar
Moto 3

Dovizioso, Àlex Marquez i Canet s'imposen en la tercera tanda del entrenaments lliures del GP de Qatar

El fort vent ha fet que manessin els resultats de divendres a Moto GP; Àlex Márquez ha superat Baldassarri i Oliveira a Moto 3; A última hora, Aarón Canet ha superat Jorge Martín per només 9 mil·lèsimes. A les 15.30 la sessió qualificatòria

Actualitzat

El vent ha condicionat de dalt a baix la tercera sessió d'entrenaments lliures del GP de motociclisme de Qatar. Tant, que els temps han estat molt més lents que en la jornada d'ahir on les Ducati van ser les més ràpides.

En aquestes circumstàncies, el millor crono ha estat el de Zarco però lluny dels registres d'ahri de Dovizioso i Petrucci. En la combinada Rins es tercer i Márquez i Pedrosa, a gairebé mig segon de Dovizioso, han estat sisè i setè. I pitjor li ha anat la sessió a Rossi, que ha caigut. 

Àlex Márquez, el millor de Moto 2

Àlex Márquez (EG 0,0 Marc VDS)  ha estat el més ràpid en la tercera tanda d'entrenaments lliures del GP de Qatar. El de Cervera ha superat Baldassarri i Oliveira en l'última sessió lliure abans de la lluita per la Pole Position. 

Márquez ha fet un registre de 2: 01.928 en la millor de les seves 13 voltes. Lorenzo Baldassarri (Pons HP40) ha estat segon, per davant de Miguel Oliveira (Red Bull KTM Ajo). No s'han pogut millorar els registres d'aquest divendresv a causa del vent de cara en el Circuit Internacional de Losail

Aarón Canet s'imposa a Moto 3

El millor crono en la tercera sessió d'entrenaments lliures de Moto 3 del GP de Qatar de motociclisme ha estat per Aarón Canet (Estrella Galicia 0'0 Honda). A última hora, el valencià ha superat Jorge Martín per només 9 mil·lèsimes. L'italià Niccolo Antonelli (Honda) ha estat tecer. 

Tots dos pilots han fet, doncs, un temps pràcticament calcat, però força lluny del millor crono d'aques divendres del madrileny, que va ser dos segons inferior. Sigui com sigui, l'hora de la veritat serà a partir de les 15.30, en què començarà la sessió qualificatòria.

Anar al contingut