ESPANYOL

A Mao Ye el traeix el subconscient amb el nom del futur entrenador de l'Espanyol

El conseller delegat de l'Espanyol fixa el preu de sortida d'RDT i apunta qui és l'entrenador desitjat

Actualitzat

L'Espanyol treballa per trobar entrenador. Dels diferents noms sobre la taula, el més ben posicionat és el gallec Diego Martínez. El conseller delegat de l'Espanyol, Mao Ye, en el seu pas pel programa "21"  d'Esport 3 diu que el que volen -per damunt de tot- després  que l'hagi traït el subconscient.

Així que, ara per ara, Diego Martínez, el tècnic gallec que tan bon paper va fer amb el Granada, és al primer esglaó del podi per suplir Vicente Moreno. També agradava l'entrenador del València, Pepe Bordalás, però és de difícil encaix amb el perfil de plantilla blanc-i-blava.

No sembla tan difícil intuir que Raúl de Tomás dissabte va marcar el seu últim gol amb l'Espanyol. A Sevilla el situen al Sánchez Pizjuán la temporada que ve, a l'Espanyol el volen retenir, però hi ha condicionants econòmics als quals no es pot dir que no. 

"La sortida d'RDT? 70 milions seria una bona xifra per a seguir construint l'equip."

 

Torna a veure el programa "21" sencer

 

 

Dubtes per resoldre, però el més gran és si l'Espanyol canviarà de propietari. Mao Ye no ho contempla. Una altra cosa és saber desxifrar els plans de l'enigmàtic Chen Yansheng.

"Estem centrats en el nostre projecte. No preveiem cap pla B."

VÍDEOS RELACIONATS
Anar al contingut