El president espera que les accions econòmiques serveixin per inscriure tots els efectius
El president espera que les accions econòmiques serveixin per inscriure tots els efectius
BARÇA

Laporta reafirma que es podran inscriure tots els fitxatges

El president blaugrana ho ha comunicat als penyistes en l'acte d'aquest diumenge, on també se l'ha vist acompanyat per les noves incorporacions

Redacció Esport3Actualitzat

El món del barcelonisme continua pendent de la decisió de la Lliga, de qui depèn que es puguin inscriure fitxatges com Raphinha, Koundé, Kessié, Christensen o la gran incorporació del mercat estiuenc: el 9, Robert Lewandowski. En referència al davanter, Joan Laporta va ironitzar i va dir que si només podia inscriure un jugador seria aquest, però el club ja es planteja alternatives com ara vendre un 25% de Barça Studios, fet que suposaria una injecció immediata de 100 milions d'euros.

La necessitat d'una hipotètica quarta palanca econòmica s'ha convertit en el gran maldecap barcelonista des de fa dies, però el president de l'entitat blaugrana confia que tot plegat arribarà a bon port. Així mateix ho ha reiterat a la Festa de les Penyes prèvia a la celebració del Trofeu Joan Gamper, on Laporta ha afirmat que es podran inscriure tots els fitxatges.

Qui està cridat a ser la punta de llança del nou projecte culer també té molt clar que la situació s'acabarà resolent. En declaracions a mitjans polonesos per la seva presentació, Lewandowski no es va mostrar gens preocupat pel que fa a la seva possible no inscripció.

Crec que tot anirà pel bon camí. Abans de fitxar-me, el club va estudiar la fórmula més adequada i estic segur que tot plegat es resoldrà escrupolosament, fins al més petit detall.

Després de la seva presentació --davant de 57.300 aficionats, divendres passat--, el polonès ja somiava en el moment "en què tornaré a trepitjar el Camp Nou". Es mostrava il·lusionat per disputar el Trofeu Joan Gamper davant del Pumas mexicà, però encara més pel duel del pròxim 13 d'agost davant del Rayo Vallecano.

La primera jornada de Lliga, serà el moment clau.

NOTÍCIES RELACIONADES
Anar al contingut