Espanyol-Madrid, en una imatge d'arxiu
Espanyol

"A la Xina hi ha més seguiment de l'Espanyol que del Madrid"

Óscar Mayo, director general executiu de LaLiga, ha repassat l'actualitat del futbol espanyol en una entrevista a El Mundo

Redacció Esport3Actualitzat

L'arribada de Chen Yansheng a la presidència va permetre al RCD Espanyol accedir al mercat de la Xina. Les portes del país, però, es van obrir del tot per al club blanc-i-blau amb el fitxatge del davanter Wu Lei. Malgrat el seu descens a Segona Divisió, l'interès per l'Espanyol ha anat augmentant els darrers anys. Així ho ha confirmat en una entrevista a El Mundo Óscar Mayo, director general executiu de LaLiga, que ha criticat la creació de la Superlliga.

"Van intentar convèncer la resta de clubs ràpid i corrents, perquè hi havia una reforma de la Champions i calia sortir sí o sí. Els números no funcionaven."

"Tenim una indústria molt madura, amb lligues locals fortes, que maximitzen els ingressos en el seu territori nacional, i una bona competició europea. Per exemple, a la Xina se segueix més a l'Espanyol que al Reial Madrid. Amb la Superlliga mataves les lligues locals i feies el sistema molt més eficient."

La Superlliga encara segueix viva a les oficines d'alguns grans clubs, com el Barça i el Madrid. Però la postura de Mayo i de LaLiga segueix sent molt clara.

"És una falta de respecte cap a la resta de clubs que treballen com ells i que estan a la mateixa competició. Se'ls ha menyspreat.

El mateix Mayo ha confirmat que l'anunci de la Superlliga va agafar LaLiga enmig de la negociació d'un contracte amb els Estats Units, "un dels més grans de la història".

Anar al contingut