BARÇA

A la venda les mascaretes del Barça

Aquest dilluns se n'han començat a vendre tres models, que es podrien ampliar en funció de la demanda. Les confecciona un taller de Mataró, amb tres tallatges diferents

Redacció Esport3Actualitzat

Aquest dilluns ha reobert la botiga del Barça ubicada al passeig de Gràcia de Barcelona, i la principal novetat entre el marxandatge blaugrana és, sense cap mena de dubte, les mascaretes protectores amb els colors de l'entitat barcelonista. Avui se n'han començat a vendre tres models, que podrien veure's ampliats fins als sis o set en funció de la demanda. A partir de demà es podran adquirir també per internet.

 

Les mascaretes són de producció local, es confeccionen en un taller de Mataró amb cotó 100% ecològic i compleixen totes les garanties de seguretat i normatives sanitàries. Es tracta d'una mascareta higiènica reutilitzable d'ús diari, i la seva protecció contra la transmissió de la Covid-19 està garantida fins a 40 rentats, amb un ús màxim recomanat pel fabricant de 8 hores després de cada rentat.

Tots els dissenys es poden trobar en tres tallatges diferents, un per als més petits, de 3 a 6 anys; un altre per a nens i nenes d'entre 7 a 12 anys i una tercera talla única per a adults. El preu de venda al públic d'aquestes mascaretes és de 18 euros.

Anar al contingut