Jadon Sancho va mostrar un missatge en suport de George Floyd (Reuters)
Futbol

A la Bundesliga no hi haurà sancions per les mostres de solidaritat amb George Floyd

La Federació Alemanya de Futbol ha decidit que no pot sancionar les protestes dels jugadors contra el racisme

Redacció Esport3Actualitzat

Tots els jugadors de la Bundesliga que s'han solidaritzat amb George Floyd amb missatges i gestos no seran sancionats per la Federació Alemanya de Futbol (DFB). Tot i que els missatges polítics van en contra del reglament de la Bundesliga, el president de la federació, Fritz Keller, s'ha mostrat comprensiu amb aquests gestos de solidaritat.

"La DFB està en contra del racisme i la violència i defensa la tolerància i la diversitat. Per això, els actes dels jugadors compten amb la nostra comprensió i el nostre respecte".

La comissió encarregada d'estudiar els diferents casos ha considerat que les accions dels jugadors eren missatges contra el racisme i que, en el fons, estaven defensant els valors principals de la DFB, i per això no obriran cap procediment, ni ara, ni en el cas que es repeteixin accions similars en pròxims partits.

Jadon Sancho i Achraf Hakimi no seran sancionats per ensenyar una samarreta amb el lema "Justice for George Floyd" en la celebració dels gols en el partit entre el Borussia Dortmund i el Paderborn. Tampoc rebran cap càstig els gestos de solidaritat de Markus Thuram del Borussia Mönchedgladbach, Weston McKennie del Schalke 04 i Anthony Modeste del Colònia.

 

 

ARXIVAT A:
Racisme
Anar al contingut