Frenkie de Jong reconeix que va rebre pressions per abandonar el Barça
Frenkie de Jong reconeix que va rebre pressions per abandonar el Barça (EFE)
Barça

"A Frenkie de Jong l'estan tractant com un tros de carn"

Gary Lineker fica cullerada a la situació de Frenkie de Jong

Actualitzat

L'exblaugrana Gary Lineker ha ficat cullerada en un dels serials de l'estiu a Can Barça. En una entrevista, el que va ser davanter blaugrana té molt clar que el neerlnadès Frenkie de Jong "està jugant les seves cartes", ja que assegura que "és un jugador jove amb talent i per a ell és molt important no anar a un club on no vol anar".

I aprofita per tirar un dard al Barça afirmant que:

"Puc entendre com se sent en Frenkie. L'estan tractant com si només fos un tros de carn per circumstàncies alienes a la seva voluntat. Haurà de ser fort. Això és molt rar. Sembla que el Barça el vol, però l'haurà de vendre. És una pena que tot plegat s'acabi així."

Tot i això, està convençut que el Barça fa bé les coses reforçant l'equip i creu que tornarà a l'elit:

"Crec que el Barça ho pot aconseguir. Han aconseguit portar alguns jugadors de primer nivell. En algun moment el Reial Madrid passarà per sobre dels grans jugadors. Modric, Benzema i Kroos ja tenen més de 30 anys i el temps passarà per ells."

I sobre el pla empès per la directiva de Joan Laporta, afirma:

"El Barça ha fet una aposta que podria donar fruits. Només tenien dues opcions. Podrien haver estat tous i esperar que els diners arribessin per la venda d'entrades, però han pres aquest camí".

Anar al contingut